.jpg)
مردم نگران سلامت و کیفیت نان در استان زنجان نباشند
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان: سلامت نان، اولویت اصلی ماست
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با تأکید بر اینکه مردم هیچ نگرانی نسبت به سلامت و کیفیت نان در استان نداشته باشند، گفت: سلامت جامعه خط قرمز ماست و نظارت مستمر بر فعالیت نانواییها انجام میشود.
ولیاله زمانی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به دغدغه برخی شهروندان درباره وجود لکههای سوختگی در نانهای لواش افزود: این موضوع ناشی از آلودگی یا تهدیدی برای سلامت مردم نیست، بلکه در فرآیند پخت و بهدلیل چسبیدن تکههای ریز خمیر به تنور و سوختن آنها رخ میدهد و ارتباطی با کیفیت و بهداشت نان ندارد.
مدیرکل غله استان تصریح کرد: کیفیت آرد مصرفی در نانواییها بهطور مرتب کنترل میشود و دورههای آموزشی برای ارتقای مهارت نانوایان برگزار خواهد شد. همچنین بازرسیهای مشترک با دستگاههای نظارتی و بهداشتی به صورت مستمر در حال انجام است و در صورت مشاهده تخلف، برخورد قانونی صورت میگیرد.
وی تأکید کرد: نان سالم و باکیفیت حق مردم است و دستگاههای مسئول اجازه نخواهند داد سلامت جامعه به هیچ وجه به خطر بیفتد.
#کد_خبر_42_1404
لینک اخبار اداره کل غله و خدمات بازرگانی در پورتال زنجان:
https://b2n.ir/q70661