مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
ولی اله زمانی افزود: براساس اعلام مرکز پژوهش های کشور میانگین عدد کیفی نان استان زنجان از میانگین کشور در آبان ماه سالجاری در بالاترین رتبه قرار گرفت.
وی تاکید کرد: بر اساس اعلام مرکز پژوهش های غلات کشور میانگین عدد کیفی نان کشور در آبان ماه 70/85 بوده و بر اساس ابلاغ این مرکز عدد کیفی بین 90 تا 100 خیلی خوب، 80 تا 89/99 خوب،60 تا 79/99 متوسط و کمتر از 60 نیازمند به ارتقاء می باشد.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: بر اساس اعلام مرکز پژوهش های غلات عدد کیفی نان های استان بشرح ذیل اعلام گردیده است .
زمانی خاطرنشان کرد: سنگک 4/98، بربری 98، تافتان98/6 و لواش 97/2 عدد کیفی را کسب کرد و میانگین عدد کیفی نان های استان 98/5 بوده است.
زمانی اظهارداشت: این اداره کل به منظور ارتقاء سطح کیفی آرد های تولیدی کارخانجات آردسازی استان از اوایل مردادماه پیگیر تخصیص و تامین گندم وارداتی بوده تا کیفیت آرد استان را افزایش دهد.
وی تاکید کرد: بر همین اساس با برنامه ریزی های انجام شده، کیفیت انواع نان های استان زنجان نیز افزایش یافته است.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: اقدامات لازم جهت انتقال گندم های خارجی برای مصارف ماه های آتی استان و ارتقای بیش از پیش کیفیت نان شهروندان عزیز صورت گرفته است.
04 دی 1400 وحید اکبری 707
35 رای
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025