مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
محمد ایزدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: آزمایشگاه میکروبی برای بررسی کیفیت آرد، در زنجان آغاز به کار کرده و هدف از فعالیت آن بررسی کیفیت آرد است.
وی با اشاره به اینکه این آزمایشگاه یکی از مجهزترین آزمایشگاه‌ها در بررسی آرد تولیدی است، گفت:  نظارت و کنترل کیفیت و آزمایشات لازم بر روی گندم و فرآورده‌های آن یعنی آرد از جمله اهداف فعالیت این آزمایشگاه است.
مدیرعامل شرکت غله استان زنجان با بیان اینکه آزمایشگاه میکروبی شرکت غله استان زنجان در راستای پایش کیفیت گندم، آرد و نان استان ایجاد شده و امید آن می‌رود، در راستای بهبود کیفیت محصول نهایی و تهیه و تولید نان ماکول برای هم استانی‌ها مفید باشد.
ایزدی با اشاره به اینکه در آزمایشگاه‌های سلیوهای آرد این استان، میزان درصد افت مفید و غیر مفیدی، آفت مربوط به نگهداری در انبار، سن زدگی، رطوبت و بقیه موضوعات مربوط به کیفیت آرد مورد نیاز مورد آزمایش قرار خواهد گرفت، اضافه کرد: هدف از این اقدام افزایش کیفیت و سلامت آرد تولیدی استان است.
وی همچنین به تعداد کارخانجات آردسازی فعال در استان نیز اشاره کرد و گفت: طبق آمار در حال حاضر 6 کارخانه آردسازی در استان زنجان فعالیت دارند.

http://zanjan.farsnews.com/news/13960919000174
20 آذر 1396 وحید اکبری 1745
0 رای
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025