رسول منصوری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی برنامه  ریزی ها و شیفت بندی انجام شده تمامی واحدهای نانوایی استان در روزهای  منتهی به تعطیلات نوروزی نسبت به پخت و عرضه انواع نان مبادرت خواهند کرد.
وی  اظهار کرد: از آغاز تعطیلات نوروزی تاکنون واحدهای نانوایی استان فعال  بودند و بررسی ها نیز بیانگر رضایت مردم از نحوه پخت و عرضه انواع نان بوده  است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 استان زنجان ادامه  داد: روز یکم فروردین 20 درصد از واحدهای نانوایی استان به صورت کشیک موظف  به ارائه خدمات بودند که در این ارتباط شکایتی به این شرکت ارجاع نشد.
وی  بیان کرد: با تشکیل اکیپ بازرسی متشکل از دستگاه های مربوطه به ویژه  سازمان صنعت، معدن و تجارت نظارت و بازرسی از واحدهای نانوایی این استان به  صورت مداوم ادامه دارد. 
وی خاطرنشان کرد: طی آزمایش های مستمر انجام  گرفته و با توجه به اعلام مرکز پژوهش های غلات، کیفیت نان تولیدی این استان  مطلوب ارزیابی شده است.
هم اکنون یکهزار و 450 واحد نانوایی در مناطق  شهری و روستایی استان زنجان فعال است که از این تعداد یک هزار و 106 واحد  به صورت دولتی و 354 واحد دیگر آن به صورت آزادپز فعالیت می کنند
http://www.irna.ir/zanjan/fa/News/82016655/
