مدیرعامل  شرکت غله استان زنجان با اشاره به اینکه 1459 واحد نانوایی در مناطق شهری و  روستایی استان زنجان فعال است، گفت: از این تعداد 1113 واحد از آرد  یارانهدار استفاده میکنند و 346 واحد دیگر آن به صورت آزادپز فعالیت می  کنند.   رسول  منصوری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه  زنجان، اظهار کرد:856 واحد نانوایی لواش و تافتان یارانهدار و 106 واحد  نانوایی لواش آزادپز در استان فعال است و تلاش میشود آردی که به این  واحدها تحویل میشود دارای کیفیت خوب و مناسبی باشد و کاهش سبوسگیری نیز  در همین راستا اتفاق میافتد.   وی  تصریح کرد: دستگاههای متولی نظارتهای دقیقی بر عملکرد نانواییهای  استان دارند و با توجه به تصمیم شورای سلامت میزان سبوس نان لواش و تافتان  در شهرستان زنجان 1.5 درصد افزایش یافته است، به طوری که درصد سبوسگیری  نانهای لواش و تافتان استان زنجان از 15 به 13.5 درصد کاهش یافته است که  این اقدام با هدف توجه به کیفیت تغذیهای نان لحاظ شده است.   این  مسئول اظهار کرد: درصد سبوسگیری اعلام شده باید در همه واحدهای نانوایی و  تافتان استان رعایت شود و در صورت بیتوجهی به این موضوع با متخلفان  برخورد خواهد شد. درصد سبوسگیری باید توسط دستگاههای مخصوص و در آزمایشگاههای مواد غذایی مورد سنجش قرار گیرد. http://zanjan.isna.ir/Default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=57680
