مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×

رسول منصوری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه زنجان رتبه خوبی در کیفیت نان دارد افزود: این استان در کیفیت نان رتبه اول تا سوم کشوری را به خود اختصاص داده است

وی اظهار کرد: از میان نان‌های تولیدی در این استان تافتون رتبه اول، سنگکی رتبه سوم، لواش هفتم و بربری رتبه هفتم را در کشور به خود اختصاص داده است.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: این شرکت بر کیفیت نان بسیار توجه دارد و در پخت نان بربری و سنگکی عملکرد خوبی را در کشور دارد.  

منصوری با اشاره به اینکه در راستای ارتقای کیفیت نان آموزش در دستور کار این شرکت است گفت: آموزش حرف اول را در کیفیت نان بر عهده دارد و در این راستا این شرکت در طول سال با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای نسبت دوره‌های آموزشی تأکید جدی دارد

وی تأکید کرد: این شرکت در طول سال برنامه آموزشی نانوایان را با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای برگزار می‌کند و این آموزش‌ها تداوم دارد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از فعالیت هزار و ۴۵۰ نانوایی در زنجان خبر داد و گفت: نظارت بر این نانوایی‌ها به‌طور جدی با کمک سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه خبازی ها انجام می‌شود

منصوری گفت: شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان امسال از ۶۹ نانوایی استان که در پخت نان باکیفیت فعال هستند تقدیر خواهد کرد

http://www.mehrnews.com/news/2967029

25 آبان 1394 وحید اکبری 2059
0 رای
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025