رسول منصوری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینکه یکی  از رویکردهای مهم شرکت غله توسعه و ترویج مصرف نان سنگک در بین اقشار  مختلف مردم است، افزود: نان سنگک در قیاس با نان های متداول دیگر به لحاظ  تغذیه ای فواید بیشتری دارد.
وی اظهار کرد: در زنجان یک هزار و 400 واحد  نانوایی قبل از آزاد سازی یارانه ها فعالیت می کردند که هم اکنون 20 درصد  این واحدها آزادپز شده اند و می توانند آرد مورد نیاز را به صورت اختیاری  از داخل و خارج استان تهیه کنند.
منصوری شمار واحدهای سنگک پزی فعال و  نیمه فعال این استان در دوره های گذشته را 30 واحد اعلام کرد و افزود: هم  اکنون با ساز و کارهای ایجاد شده تعداد نانوایی های سنگک پزی استان به 110  واحد رسیده است.
وی ابراز کرد: شرکت غله زنجان از راه اندازی و عرضه نان  سنگکی در شهر زنجان استقبال می کند و متقاضیان می توانند برای طی فرآیندها  و کسب مجوزهای لازم به اتحادیه نانوایان مراجعه کنند.
مدیر عامل شرکت  غله و خدمات بازرگانی منطقه 14زنجان ادامه داد: متصدیان باید واحدهای سنگک  پزی خود را با معیارها و شرایط در نظر گرفته شده تطبیق کنند.
وی با  اشاره به اینکه متولیان و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مورد  بهداشت و افزودنی ها به انواع نان فعالیت های گسترده ای دارند اظهارکرد:  این کارشناسان می توانند در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی با موارد برخورد و  نسبت به رفع مسایل اقدام کنند.
منصوری در ارتباط با مباحث مطرح شده در  مورد استفاده برخی واحدهای سنگکی شهر زنجان از آردهای دیگر انواع نان مانند  بربری و لواش افزود: متصدیان در تولید سنگک ملزم به رعایت سبوس 10 درصدی  هستند چراکه بی توجهی به این امر آثار نامطلوبی را در پی خواهد داشت.
وی  تاکید کرد: مصرف سنگک برای سیستم گوارشی افراد بسیار مناسب اعلام شده و  علاه بر آن فواید متعددی دارد که کارشناسان تغذیه نیز گرایش مردم را به  مصرف این نوع نان سوق می دهند.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی  منطقه 14 زنجان خاطرنشان کرد: اقدامات غیر اصولی از سوی واحدهای مربوطه  اجحاف در حق مردم به شمار می آید و دستگاه های متولی باید نظارت لازم در  این خصوص را داشته باشند
http://www.irna.ir/zanjan/fa/News/81764782/
