مرورگر شما (Internet Explorer 8) از رده خارج شده است. این مرورگر دارای مشکلات امنیتی شناخته شده می باشد و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×
نسخه مرورگر شما قدیمی است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وب سایت را به خوبی نمایش دهد.
جهت به روز رسانی مرورگر خود اینجا کلیک کنید.
×

رسول منصوری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان گزارشی از وضعیت نان تولیدی در استان زنجان پس از افزایش قیمت آن ارائه کرد.

وی با اشاره به اینکه توجه به کیفیت نان تولیدی همواره یکی از موضوعات مورد توجه مسئولان است، اضافه کرد: از همین رو کیفیت نان‌های سنتی به صورت ماهانه توسط مرکز پژوهش‌های غلات کشور ارزیابی می‌شود.

مدیر عامل شرکت غله استان زنجان با بیان اینکه ارزیابی از واحدهای نانوایی استان با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی واحدهای نانوایی و نوع نان تولیدی صورت می‌گیرد، اضافه کرد: در این راستا نمونه‌برداری و کیفیت نمونه‌های نان استان مطابق استاندارد ملی به شماره 2628 آزمایش و نتایج و نمونه‌های آن به مرکز ارسال می‌شود.

این مسئول با تاکید بر فاکتورهای مورد بررسی در آزمایش کیفیت آن بیان کرد: بر اساس آزمایش شکل نان باید یکنواخت و عاری از برآمدگی و فرورفتگی غیر عادی باشد.

منصوری ادامه داد: بر همین اساس خصوصیات سطح رویی و زیرین نان نیز باید یکنواخت و عاری از علائم سوختگی، خمیری و پارگی باشد.

وی در زمینه رنگ با کیفیت نیز خاطر نشان کرد: همچنین رنگ و بافت نان که باید دارای رنگ کاملا طبیعی بوده و به راحتی در اثر کشیدن شدن پاره و راحت لقمه شود.

مدیر عامل شرکت غله استان زنجان سایر موارد قابل آزمایش را قابلیت جویدن، عطر و بو و طعم مناسب اعلام کرد و افزود: ناپذیرفتنی‌هایی مثل جوش شیرین، مواد خارجی، کپک زدگی و ... مورد آزمایش قرار گرفته و نمره کیفی نان از این طریق تعیین می‌شود.

این مسئول در ادامه با اشاره به وضعیت نان تولیدی در استان اظهار کرد: طی دو ماه اخیر نان بربری استان زنجان با کسب عدد کیفی 3،91 از 100 در رتبه اول کشوری قرار دارد.

منصوری ادامه داد: نان لواش نیز با عدد کیفی 5،88 در رتبه سوم کشوری و نان سنگک با عدد کیفی 7،92 در رتبه پنجم کشوری قرار دارد.بر اساس پژوهش‌های مرکز غلات نان سنگک استان قم با عدد کیفی 9،8 و استان البرز با عدد کیفی 9،96 به ترتیب در رتبه های اول و دوم کشوری قرار دارند.

مدیر عامل شرکت غله استان زنجان در پایان به مصوبه اخیر هیئت م دولت نیز اشاره کرد و اضافه کرد: طی برنامه پنج ساله و در هرسال 20 درصد از واحدهای نانوایی به آزاد پزی تبدیل خواهند شد که این امر تاثیر بسیار زیادی در افزایش کیفیت نان خواهد داشت.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931108000559

رسول منصوری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان گزارشی از وضعیت نان تولیدی در استان زنجان پس از افزایش قیمت آن ارائه کرد.
وی با اشاره به اینکه توجه به کیفیت نان تولیدی همواره یکی از موضوعات مورد توجه مسئولان است، اضافه کرد: از همین رو کیفیت نان‌های سنتی به صورت ماهانه توسط مرکز پژوهش‌های غلات کشور ارزیابی می‌شود.
مدیر عامل شرکت غله استان زنجان با بیان اینکه ارزیابی از واحدهای نانوایی استان با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی واحدهای نانوایی و نوع نان تولیدی صورت می‌گیرد، اضافه کرد: در این راستا نمونه‌برداری و کیفیت نمونه‌های نان استان مطابق استاندارد ملی به شماره 2628 آزمایش و نتایج و نمونه‌های آن به مرکز ارسال می‌شود.
این مسئول با تاکید بر فاکتورهای مورد بررسی در آزمایش کیفیت آن بیان کرد: بر اساس آزمایش شکل نان باید یکنواخت و عاری از برآمدگی و فرورفتگی غیر عادی باشد.
منصوری ادامه داد: بر همین اساس خصوصیات سطح رویی و زیرین نان نیز باید یکنواخت و عاری از علائم سوختگی، خمیری و پارگی باشد.
وی در زمینه رنگ با کیفیت نیز خاطر نشان کرد: همچنین رنگ و بافت نان که باید دارای رنگ کاملا طبیعی بوده و به راحتی در اثر کشیدن شدن پاره و راحت لقمه شود.
مدیر عامل شرکت غله استان زنجان سایر موارد قابل آزمایش را قابلیت جویدن، عطر و بو و طعم مناسب اعلام کرد و افزود: ناپذیرفتنی‌هایی مثل جوش شیرین، مواد خارجی، کپک زدگی و ... مورد آزمایش قرار گرفته و نمره کیفی نان از این طریق تعیین می‌شود.
این مسئول در ادامه با اشاره به وضعیت نان تولیدی در استان اظهار کرد: طی دو ماه اخیر نان بربری استان زنجان با کسب عدد کیفی 3،91 از 100 در رتبه اول کشوری قرار دارد.
منصوری ادامه داد: نان لواش نیز با عدد کیفی 5،88 در رتبه سوم کشوری و نان سنگک با عدد کیفی 7،92 در رتبه پنجم کشوری قرار دارد.بر اساس پژوهش‌های مرکز غلات نان سنگک استان قم با عدد کیفی 9،8 و استان البرز با عدد کیفی 9،96 به ترتیب در رتبه های اول و دوم کشوری قرار دارند.
مدیر عامل شرکت غله استان زنجان در پایان به مصوبه اخیر هیئت م دولت نیز اشاره کرد و اضافه کرد: طی برنامه پنج ساله و در هرسال 20 درصد از واحدهای نانوایی به آزاد پزی تبدیل خواهند شد که این امر تاثیر بسیار زیادی در افزایش کیفیت نان خواهد داشت.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931108000559#sthash.awpjLV2Z.dpuf

رسول منصوری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان گزارشی از وضعیت نان تولیدی در استان زنجان پس از افزایش قیمت آن ارائه کرد.
وی با اشاره به اینکه توجه به کیفیت نان تولیدی همواره یکی از موضوعات مورد توجه مسئولان است، اضافه کرد: از همین رو کیفیت نان‌های سنتی به صورت ماهانه توسط مرکز پژوهش‌های غلات کشور ارزیابی می‌شود.
مدیر عامل شرکت غله استان زنجان با بیان اینکه ارزیابی از واحدهای نانوایی استان با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی واحدهای نانوایی و نوع نان تولیدی صورت می‌گیرد، اضافه کرد: در این راستا نمونه‌برداری و کیفیت نمونه‌های نان استان مطابق استاندارد ملی به شماره 2628 آزمایش و نتایج و نمونه‌های آن به مرکز ارسال می‌شود.
این مسئول با تاکید بر فاکتورهای مورد بررسی در آزمایش کیفیت آن بیان کرد: بر اساس آزمایش شکل نان باید یکنواخت و عاری از برآمدگی و فرورفتگی غیر عادی باشد.
منصوری ادامه داد: بر همین اساس خصوصیات سطح رویی و زیرین نان نیز باید یکنواخت و عاری از علائم سوختگی، خمیری و پارگی باشد.
وی در زمینه رنگ با کیفیت نیز خاطر نشان کرد: همچنین رنگ و بافت نان که باید دارای رنگ کاملا طبیعی بوده و به راحتی در اثر کشیدن شدن پاره و راحت لقمه شود.
مدیر عامل شرکت غله استان زنجان سایر موارد قابل آزمایش را قابلیت جویدن، عطر و بو و طعم مناسب اعلام کرد و افزود: ناپذیرفتنی‌هایی مثل جوش شیرین، مواد خارجی، کپک زدگی و ... مورد آزمایش قرار گرفته و نمره کیفی نان از این طریق تعیین می‌شود.
این مسئول در ادامه با اشاره به وضعیت نان تولیدی در استان اظهار کرد: طی دو ماه اخیر نان بربری استان زنجان با کسب عدد کیفی 3،91 از 100 در رتبه اول کشوری قرار دارد.
منصوری ادامه داد: نان لواش نیز با عدد کیفی 5،88 در رتبه سوم کشوری و نان سنگک با عدد کیفی 7،92 در رتبه پنجم کشوری قرار دارد.بر اساس پژوهش‌های مرکز غلات نان سنگک استان قم با عدد کیفی 9،8 و استان البرز با عدد کیفی 9،96 به ترتیب در رتبه های اول و دوم کشوری قرار دارند.
مدیر عامل شرکت غله استان زنجان در پایان به مصوبه اخیر هیئت م دولت نیز اشاره کرد و اضافه کرد: طی برنامه پنج ساله و در هرسال 20 درصد از واحدهای نانوایی به آزاد پزی تبدیل خواهند شد که این امر تاثیر بسیار زیادی در افزایش کیفیت نان خواهد داشت.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931108000559#sthash.awpjLV2Z.dpuf

 

 

رسول منصوری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان گزارشی از وضعیت نان تولیدی در استان زنجان پس از افزایش قیمت آن ارائه کرد.

وی با اشاره به اینکه توجه به کیفیت نان تولیدی همواره یکی از موضوعات مورد توجه مسئولان است، اضافه کرد: از همین رو کیفیت نان‌های سنتی به صورت ماهانه توسط مرکز پژوهش‌های غلات کشور ارزیابی می‌شود.

مدیر عامل شرکت غله استان زنجان با بیان اینکه ارزیابی از واحدهای نانوایی استان با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی واحدهای نانوایی و نوع نان تولیدی صورت می‌گیرد، اضافه کرد: در این راستا نمونه‌برداری و کیفیت نمونه‌های نان استان مطابق استاندارد ملی به شماره 2628 آزمایش و نتایج و نمونه‌های آن به مرکز ارسال می‌شود.

این مسئول با تاکید بر فاکتورهای مورد بررسی در آزمایش کیفیت آن بیان کرد: بر اساس آزمایش شکل نان باید یکنواخت و عاری از برآمدگی و فرورفتگی غیر عادی باشد.

منصوری ادامه داد: بر همین اساس خصوصیات سطح رویی و زیرین نان نیز باید یکنواخت و عاری از علائم سوختگی، خمیری و پارگی باشد.

وی در زمینه رنگ با کیفیت نیز خاطر نشان کرد: همچنین رنگ و بافت نان که باید دارای رنگ کاملا طبیعی بوده و به راحتی در اثر کشیدن شدن پاره و راحت لقمه شود.

مدیر عامل شرکت غله استان زنجان سایر موارد قابل آزمایش را قابلیت جویدن، عطر و بو و طعم مناسب اعلام کرد و افزود: ناپذیرفتنی‌هایی مثل جوش شیرین، مواد خارجی، کپک زدگی و ... مورد آزمایش قرار گرفته و نمره کیفی نان از این طریق تعیین می‌شود.

این مسئول در ادامه با اشاره به وضعیت نان تولیدی در استان اظهار کرد: طی دو ماه اخیر نان بربری استان زنجان با کسب عدد کیفی 3،91 از 100 در رتبه اول کشوری قرار دارد.

منصوری ادامه داد: نان لواش نیز با عدد کیفی 5،88 در رتبه سوم کشوری و نان سنگک با عدد کیفی 7،92 در رتبه پنجم کشوری قرار دارد.بر اساس پژوهش‌های مرکز غلات نان سنگک استان قم با عدد کیفی 9،8 و استان البرز با عدد کیفی 9،96 به ترتیب در رتبه های اول و دوم کشوری قرار دارند.

مدیر عامل شرکت غله استان زنجان در پایان به مصوبه اخیر هیئت م دولت نیز اشاره کرد و اضافه کرد: طی برنامه پنج ساله و در هرسال 20 درصد از واحدهای نانوایی به آزاد پزی تبدیل خواهند شد که این امر تاثیر بسیار زیادی در افزایش کیفیت نان خواهد داشت.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931108000559#sthash.awpjLV2Z.dpufرسول منصوری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان گزارشی از وضعیت نان تولیدی در استان زنجان پس از افزایش قیمت آن ارائه کرد.

وی با اشاره به اینکه توجه به کیفیت نان تولیدی همواره یکی از موضوعات مورد توجه مسئولان است، اضافه کرد: از همین رو کیفیت نان‌های سنتی به صورت ماهانه توسط مرکز پژوهش‌های غلات کشور ارزیابی می‌شود.

مدیر عامل شرکت غله استان زنجان با بیان اینکه ارزیابی از واحدهای نانوایی استان با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی واحدهای نانوایی و نوع نان تولیدی صورت می‌گیرد، اضافه کرد: در این راستا نمونه‌برداری و کیفیت نمونه‌های نان استان مطابق استاندارد ملی به شماره 2628 آزمایش و نتایج و نمونه‌های آن به مرکز ارسال می‌شود.

این مسئول با تاکید بر فاکتورهای مورد بررسی در آزمایش کیفیت آن بیان کرد: بر اساس آزمایش شکل نان باید یکنواخت و عاری از برآمدگی و فرورفتگی غیر عادی باشد.

منصوری ادامه داد: بر همین اساس خصوصیات سطح رویی و زیرین نان نیز باید یکنواخت و عاری از علائم سوختگی، خمیری و پارگی باشد.

وی در زمینه رنگ با کیفیت نیز خاطر نشان کرد: همچنین رنگ و بافت نان که باید دارای رنگ کاملا طبیعی بوده و به راحتی در اثر کشیدن شدن پاره و راحت لقمه شود.

مدیر عامل شرکت غله استان زنجان سایر موارد قابل آزمایش را قابلیت جویدن، عطر و بو و طعم مناسب اعلام کرد و افزود: ناپذیرفتنی‌هایی مثل جوش شیرین، مواد خارجی، کپک زدگی و ... مورد آزمایش قرار گرفته و نمره کیفی نان از این طریق تعیین می‌شود.

این مسئول در ادامه با اشاره به وضعیت نان تولیدی در استان اظهار کرد: طی دو ماه اخیر نان بربری استان زنجان با کسب عدد کیفی 3،91 از 100 در رتبه اول کشوری قرار دارد.

منصوری ادامه داد: نان لواش نیز با عدد کیفی 5،88 در رتبه سوم کشوری و نان سنگک با عدد کیفی 7،92 در رتبه پنجم کشوری قرار دارد.بر اساس پژوهش‌های مرکز غلات نان سنگک استان قم با عدد کیفی 9،8 و استان البرز با عدد کیفی 9،96 به ترتیب در رتبه های اول و دوم کشوری قرار دارند.

مدیر عامل شرکت غله استان زنجان در پایان به مصوبه اخیر هیئت م دولت نیز اشاره کرد و اضافه کرد: طی برنامه پنج ساله و در هرسال 20 درصد از واحدهای نانوایی به آزاد پزی تبدیل خواهند شد که این امر تاثیر بسیار زیادی در افزایش کیفیت نان خواهد داشت.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931108000559#sthash.awpjLV2Z.dpuf

 

11 بهمن 1393 وحید اکبری 2107
0 رای
Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025